Software

Om uw systeem steeds optimaal te laten werken is het heel belangrijk om steeds met de meest up-to-date versie van uw software te werken. Wij kunnen u hierin steeds bijstaan zodat uw systeem in topconditie blijft. Of het nu gaat om het updaten van uw applicaties of uw drivers, we zorgen er voor dat uw systeem onze kantoren in topconditie verlaat. 

Eén van de  belangrijkste software toepassingen is toch wel de antivirus software. Het is tegenwoordig ondenkbaar om zonder goede bescherming het internet op te gaan. Wij zijn verdeler van zowat alle grote antivirus paketten. Onze eigen voorkeur gaat uit naar de paketten van Bitdefender. Deze komen bij onafhankelijke tests steeds weer als één van de toppers naar boven. Bovendien hebben ze een prachtige prijs/kwaliteit verhouding. Onze nieuwe toestellen worden dan ook steeds geleverd met een Bitdefender abonnement voor 1 jaar. 

Maar natuurlijk kan u ook bij ons terecht voor de aankoop en installatie van allerhande andere softwaretoepassingen zoals kantoorsoftware, fotobewerkingsprogramma's, backup software, ... 

Heeft u een vraag betreffende de software op uw pc, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren